Majkens
Sylta

Välkommen till Majkens Sylta
Boka bord online eller ring 0280-443 00

Majkens Sylta

NU LADDAR VI OM BATTERIERNA OCH ÖPPNAR IGEN FÖR SOMMAREN DEN 4 JULI- VÄLKOMNA!

Majkens Sylta är sedan länge ett välkänt begrepp i hela Sälen och utan tvekan Lindvallens mysigaste kvarterskrog med ett utbud som tilltalar hela familjen.

För dig som vill avnjuta en middag i avspänd och trevlig atmosfär med välsmakande och spännande maträtter är Majkens Sylta sedan länge en given samlingsplats. Hit kommer man som man är för att äta, dricka och umgås i goda vänners lag.

Under sommarperioden 4 juli t.o.m. 12 augusti har vi öppet tisdag-lördag kl. 11-21. Du hittar både en dagens under lunchtid samt även våra goda pizzor, eller varför inte ta en räkmacka och ett glas vitt ute på vår sköna uteservering? Kvällstid har vi à la carte med sommarkänsla, givetvis kan du ta en pizza hos oss även på kvällen.

Under lördagkvällar i juli är Du varmt välkommen på vår Räkfrossa som står uppdukad från kl. 18.00! Buffé med räkor, sallad, bröd, smör, ost,  sill, & såser.

Ät så mycket du vill: 199:- / 99:- för barn upp till 12 år. Det kommer även att finnas pizza som alternativ dessa kvällar.

Lunchmeny 2016/2017

Á la carte 2016-2017

Nyårsmeny
Majkens Sylta

Öppettider

STÄNGT FÖR SÄSONGEN – ÖPPNAR ÅTER 4 JULI

Öppet 4 juli – 12 augusti

Tisdag – lördag 11-21

© Copyright - Lindvallen Restauranger | All Rights Reserved | Skapad av Yatzy Reklambyrå