Wallmans

Wallmans har kopplat greppet om publiken i Sälen och skräddarsytt sin show för fjällpubliken. Ingen ska kunna missa att vi befinner oss på en vinterort – det blir en show i vinterns tecken: Wallmans Snow Show.

Helhetsupplevelse för hela familjen

Med allt från opera till hårdrock via Orup är Wallmans på Lindvallens Wärdshus en prisvärd helhetsupplevelse som riktar sig till alla i familjen och barn upp till 12 år äter från den stora barnbuffén för endast 99 kr (entrén ingår i priset).

Onsdagar, fredagar samt lördagar bjuder Wallmans på en oslagbar kombination av välsmakande festmeny och spektakulär showfulladdad med energi, glädje, skratt och grymt bra sångröster – allt presenterat av Wallmans rutinerade sköna artister och för att inte glömma vår fantastiska showande serveringspersonal. Den nära, personliga kontakten mellan gästerna och artisterna skapar en spännande och magisk kväll med hög feststämning!

– Det är en familjeshow för både gammal och ung. Skulle de yngre gästerna tröttna efter att ha försett sig med mat från buffén finns det filmrum i anslutning till Wärdshuset där de kan fördriva tiden medan föräldrarna forsätter att njuta av god mat och dryck i kombination med förstklassig underhållning.

Boka bord på Wallmans

Ring och boka: 0280-443 00

Öppettider

Wallmans i Sälen har premiär Juldagen 25 december 2015

ONSDAGAR, FREDAGAR & LÖRDAGAR HELA VINTERN!

PRIS:
645:- för vuxen (show inkl 4-rätters meny)
99:- barn tom 12 år (show inkl. barnbuffé)